+90 541 511 13 83

SAKAL EKİMİ

OPERASYON GENEL ÖZELLİKLERİ

Genetik faktörler nedeniyle sakal bırakmak bazı insanlar için diğerlerinden daha zor olabilir. Sakalınız istediğiniz kadar yoğun uzamayabilir, bazı açık bölgelere sahip olabilir veya hiç çıkmayabilir. Düzensiz sakal çıkmasından şikayetçiyseniz veya sakalınızın tamamını uzatmanıza engel olan genetik bir durumunuz varsa, sakal ekimi aradığınız çözüm olabilir.

Sakal tümüyle yoksa bu durumda kişinin istediği sıklık ve sınıra bağlı olarak 1000-3000 kök arasında ekim yapılabilir. Tam köse birinde bıyık ve çene bölgesine 400’er kök, favori bölgelerine 100’er kök, toplamda 1000 kök ekilmesi belirgin derecede görünüm değişikliği sağlar. Sakal ekimi işlemi, ensenin hemen üstündeki ince telli bölge veya kulak üstlerinden saç kökleri alınarak gerçekleştirilir.

Sakal Ekimi Tedavisi Sonrası İyileşme Süreci Nasıl?

Sakal ekimi sonrası vücutta veya ensede iz kalmaz. Ekilen alanda ekimden hemen sonra kullanılan iğnelerin batırıldığı yerden çıkan kan pıhtısı sebebiyle koyu kırmızı bir görünüm olur fakat bu görünüm ilk banyoda temizlenir. Ekilen sakalın vücut tarafından daha iyi beslenmesi için ekim alanında kanlanmada artış olur ve buna bağlı olarak kıl diplerinde küçük kırmızılıklar olur. Bu hafif kırmızı görüntü 1-2 haftada kaybolur. 

Sakal ekimi kaç günde çıkar?

2.haftadan sonra, ekilen sakal ve bıyığın bir kısmı şok dökülme denilen geçici bir dökülme yaşar. Geçici dökülmeden 4-8 ay sonra dökülenlerin tamamı yeniden çıkar. Sonuç doğal ve kalıcıdır.

Sizin İçin En İyisi

OPERASYON SÜRECİ

  • SAKAL EKİMİ
Türkiye'de Kalış Süresi1 Gün
Hastanede Kalış Süresi0 Gün
Kontrol Süresi0. Gün
AnesteziLokal
Sosyal Hayata Geri DönüşHemen